Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det man inte ser...

 

 

En tjock tät dimma

över sommarens gröna äng

där borta finns livet




Bunden vers (Haiku) av Lyckohäxan Enediel
Läst 431 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-02-14 02:12



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fin och tät haiku som skapar tankar och inspirerar, blir en \"appe\" för den !!!
2008-05-29

  Thurizas
wow..ja... ja!=) magin är livet=)
2008-02-17

    Lindizz
Med få ord väcker du upp nyfikenhet och skapar hopp. Får vackra bilder av denna. Gillas!
2008-02-15

  livsdans
mmm...
2008-02-14

  Thommy
Fin längtande dikt, gillades.
2008-02-14

    ej medlem längre
Mkt vackert!
2008-02-14

  Karl-Bo Lundstedt VIP
mystiken tätnar....
lovande vacker...
kb
2008-02-14

    Trast
Mångtydigt och bra.
2008-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk!
Inbjudande!
Mycket vackert!
2008-02-14

  Blomster
Lite trolsk stämning i denna vackra bild som du målar upp. Jag blir nyfiken på att lyfta på dimmans täcke och kika på allt liv som gömmer sig bland stråna!
Fin haiku!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du