Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natteld


Torkar oljefärg av fingrarna med en fläckig trasa
sätter penslarna i terpinex när jag lite trött tänker..
~ tar dom i morgon..

skjuter målarstolen tillbaka en bit
vickar lite på den med tårna mot väggen
musiken från cd:n viskar stämmor genom sorgsen natt
lägger fingrarna bakom nacken och ler lite..

tavlan är inte färdig än..
men den lyser

rörelser i färg

ord
speciella

sagolikt vackra
som lockande väg ut
ristade 
ljus i livslinjer


midnattsblå nattögon fångar glans

munnen mjuk ler åt egna drömmar..


där jag vill klä min hud i nattens tankar
ströva fritt med sand mellan tårna
månen eldar tidsvågor
mot sommarvärmd strand..

vid havet
där vi kysser eld till våra ord

varma fingrar genom hår
våra händer följer halsens puls

luft i lungor
flämtar
dig

min varma rygg böjer sanden
dina höfter klär mig
följsamt smeker
smakar mig..

midnattsblå eld sänkt i dig
när du
hetsande het
tar mig till din

du ser din lust som ljusa stjärnfall
speglade i vilda blå

fingrar korsar sköna linjer
i nattens levande
tankar

 

när jag gömmer mig hos dig.. 

 

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-14 12:41



Bookmark and Share


  Herr Morris
konturen av luft
mellan fingrar
och själ

tar

sig själv
mellan kroppar
till konturen av ett minne


Underbart. Tänk att glömma sig hos någon - så vackert!
2008-02-15

    vide
läckert :-)
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus