Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Sudda sudda sudda bort din sura min...." *trallar glatt och ler brett*




Hemligt recept på glädje

 

 

Varje morgon innan man slår upp sina ögon

är det skönt att först ge dagen ett leende

Kan tyckas vara fånigt men det är hälsokur

som ger vårat sinne ett lyckligare seende

 

Så när man sedan öppnar sina ögon trötta

då har själen redan fattat att nu är du glad

oavsett vad man sedan skådar den dagen

så har du i ditt hjärta en mjuk och fin fasad

 

Resten av dagen kommer säkert gå galant

för bara det där lilla leendet du gav din dag

kan vara den minsta och största skillnaden

om du kommer känna dig sur eller full av behag

 

Så du som känner dig lite bitter och sur idag

du startade säkert dagen utan att le mot den

men jag hoppas och tror att du snarast vill le

och att du fortsätter göra det...igen och igen

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 539 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-14 18:23



Bookmark and Share


  To
Riktigt vackert skrivet. Tack för dina lyckoönskningar. Ja det där lilla leendet på morgonen som han tillföra inre harmoni och styrka att klara av dagens svårgheter och utmaningar. Det där leendet är för mig välkommet. Tack igen. Skönt att spela och sjunga till denna text. :)
2008-02-20

  Thurizas
det är det jag gör fel!! *tokler* så nu kanske det blir bättre=)
2008-02-17

  papessa
le när du svarar i telefon så hör den som ringer att du ler
leendet är ett underbart verktyg
kram till dig
2008-02-15

  Connie
Perfekt text! Man blir som man tänker ;)
2008-02-14

  Lasseman VIP
Jamen! jag ger det ett leende och tänker på dig min sköna.. så ordnar dagen sig .. kram ..
2008-02-14

  Blomster
Det var ett mycket bra recept till glädje!

\"Jag hälsar dig god morgon du nya dag och jag tar tacksamt emot all glädje du sänder i min väg!\"
2008-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Varför måste man vara glad hela tiden?
2008-02-14

  Thommy
Dessvärre är jag nästan medvetslös när klockan ringer, att le då är svårt, jag skall dock prova ditt knep och se om det hjälper.
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du