Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rebecca betyder den bundna


du har mitt hjärta



sedan länge
tillfångatagen

den bundna
är gärna


bunden vid
dig

med lena band




Fri vers av rebecca d
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 00:42



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej ditte!

Bunden i symbios, en vacker dikt! Hälsar Fredrik
2008-02-15

  Michaela Dutius
kärlekens slav- vackert beskrivet!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d