Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärpt hörsel





alldeles tyst
omkring mig

andlöst
tungt

viskningen

en andning
i
mitt


och jublet

bär
allt




Fri vers av rebecca d
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-02-15 11:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Hör tystnaden - och jublet- ljuvlig text- sprödstark skulle jag vilja kalla den
2008-02-16

    Regina E
Tycker om rubriken som manar till skärpta sinnen över huvud taget och slutet som lyfter dikten med sitt jubel.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d