Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man inte kan skilja mellan profeten och hans budskap



Bileams åsna
prövades
och befanns vara
åsna

den andre talade
inte
men bar Herren

på sin sista
vandring




Fri vers av rebecca d
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 12:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det finns så mycket att utforska i skriften. Ja, den är outtömlig och här har Du verkligen fångat något väsentligt.
2008-03-01

  Michaela Dutius
Och ändå frambar åsnan ett Guds budskap- så vad kräver vi av en profet
2008-02-16

  rebecca d
var åsnan en kvinna?
2008-02-15

  Larz Gustafsson VIP
1 Tim 2:12
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d