Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Understanding in a car crash.

Jag skar upp min rygg
för att se vad som fanns
inuti
sedan sydde jag ihop den igen
när jag upptäckte
att där inte fanns någonting
jag inte redan visste skulle finnas där

som människor .
tycker du inte ?

förutsägbart .




Fri vers av Jolly Roger
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger