Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodifestival

Ballonger i fönster

Flaggor på bussarna

Schlagermusik i var hörn

Bert Karlsson signerar böcker

Röd matta utanför hotellets entre

En och annan skymt av artisterna

och

Mycket, mycket annat

 

Melodifestival i Västerås

ikväll




Fri vers av Cajsa
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 13:41



Bookmark and Share


  J A Nicander
Kul och skickligt
2008-02-16

  Annmargreta
Ha det så trevligt ikväll!

Var rädd om dig!
2008-02-16

  thyra
Låter som det är härlig stämning i stan :) Glädje känns det som!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg