Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildvittrornas skrik

Hör du vildvittrornas skrik
de ska ta dig inatt
ändå springer du bort dit
du vill leka tafatt

rumpnissar bor i din garderob
de undrar varför du gör på detta vis
du har inte råd
att slösa så med din tid

men nu ska blodet flyta
och det snöar i din hall
det kokar över i din gryta
men du vill ha mer i alla fall

du skruvar upp på termostaten
du fryser, det är kallt
ändå droppar svetten ner i maten
och du klär av dig allt

då kommer han med sina pengar
och du kan inte stå emot
du har gjort det i så många sängar
på vårt platta jordklot

snart är alla dörrar stängda
finns ingen chans att hitta ut
alla broar de är sprängda
snart tar livet slut




Fri vers av Daniel Rosenholm
Läst 581 gånger
Publicerad 2005-06-01 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rosenholm
Daniel Rosenholm