Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment


om jag kommer ända dit

 

 

snö faller runt
mina ben
viker steg


viker steg

 

 

 




Övriga genrer av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 571 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-17 20:23



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
detta var en stark liten dikt, väldigt bra
2008-02-20

  Antropofagen
Bra mycket fylligare fragment än haschångor om, från, Indien.

Bra mycket.
2008-02-20

  Leif Furstedt
Förunderliga sparsmakande rader.
Vackert och fortfarande förunderligt.
Funderar...
2008-02-17

  Betraktaren
Snygg...mycket snygg.
2008-02-17

  Bortklemad
Riktigt bra! gillar denna!

/oskar
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson