Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sal


Jag känner varje andetag

Rättfärdigande för det vi gör bra
Rättfärdigande för det vi gör dåligt

Rättfärdigande för det som jag kallar meningslöst
Rättfärdigande för det som jag kallar meningsfullt

Livets val, Livets sal

Jag går in och lägger mig i fosterställning
som ett frågetäcken på de svart vita golvet

Jag ligger här för jag medveten om vilka
flyktbeteenden som får mig att stanna
i min negativa / positiva energi

Min kunskaps makt hägrar i denna sal
Mitt blod är tjockare än vatten
min tanke starkare än manipulation

Rättfärdigande för att klara stanna kvar i
livets oceaner när natten blir till dag

Tiden stanar när jag andas och solen vaknar
från sin sömn, ty ljuset genomsyrar min själ

Luften jag andas är enegin som jag sänt!
Livets val, Livets sal




Fri vers av coffe
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-17 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt enkelt underbart, stark och ömt applåder, well done!
2008-02-25

  yllot
Ja livet är fullt av rättfärdiganden och smockfullt av val.. Överväldigande ibland..Talande text som målar bilder för mitt inre..
2008-02-17

    Melona
styrka och energi omhuldas av en mjukhet i dina ord

vackert och starkt!
2008-02-17

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt vilsamt att läsa...känner ett lugn i raderna och jag gillar den här :)
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe