Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och i din kärlek



blir jag till
där dansar jag
sjunger jag

blir den jag är

den du skapat

så roligt
välsignad
upptäcka henne

till glädje
för dig
mig själv

och andra




Fri vers av rebecca d
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 08:55



Bookmark and Share


  Maria T
Fin skildring av den
Gudomliga kärlekens kraft.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d