Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag mår så bra


jag mår så bra så bra
jag är så glad så glad
och det är inte lätt
för en som är som jag

det finns för lite plats
för glädje i mitt bröst
det snördes tätt ihop
av alltför mycket sorg

men nu så spränger glädjen
förtöjningarna loss
smärtan löses upp
i ljuset av Hans blick

Han håller mig ihop
och i Hans varma hand
så blir jag nu till slut
till den jag är och var




Fri vers av rebecca d
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 09:24



Bookmark and Share


  Maria T
Från Hans ögon strålar
Gudomlig kärlek.
Fin skildring av glädje.
2008-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Paketet mottog jag i förrgår, i förrgår, i förrgår...

Helandet kommer från himlen.
2008-02-18

  Jojo
den sanna glädjen

vackert
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d