Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad vore ramsorna utan sin rytm och utan sina rim - här rör det sig om ett tvåradigt fyrtaktigt rimmat trokeískt versmått ......


Hejaropens poesi

Andra sidan, är ni klara?
Jajamensan, fattas bara!

Taktfast vers envar kan höra
som för dylikt har ett öra

Det skanderas poesi
även uppå Ullevi








Fri vers av papillon
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-18 21:59



Bookmark and Share


  berxper
Ja, en del är poeter utan att veta om det!
Din poesi är underfundig och rolig!
Sen flyter den bra...
2008-02-18

  Björn Nilsson VIP
Sassa brassa mandelmassa (Åke Hodells skapelse, väl?)
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

papillon