Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuldkänslan sliter mig i bitar

Hur ska man förklara för någon
att man ville testa sin känsla,
för att se om det gick att älska igen?

Hur ska jag, utan att låta kall som jag är,
berätta för dig att det gick för långt,
utan att jag hann att stoppa det?

Jag vet inte hur jag ska bete mig,
dina känslor hann nog bli för starka,
innan jag fattade att jag inte hade några.

Jag vill inte låtsas igen, jag mådde så dåligt.
Jag vill inte få dig att tro att allt är som
det ska vara. Jag är ju inte kär..

Förlåt, jag kan inte säga mer än så.
Vi är för olika. Men det är inte bara det.
Det är så svårt det här..

Den allra första kärleken är svår att glömma.
Allt gick så fort, kan jag, så vill jag ha det ogjort.
Men det går inte, det som skett har skett..

Jag får skylla mig själv. Det är min personliga
förmåga att behålla en kille som vän,
som det är fel på. Fan.. Jag vill inte låtsas..

Fäst dig inte min vän, jag var inte allvarlig.
Att såra någon är det värsta jag vet.
Det kommer sluta med att jag utsätter mig själv för de onda.

Som vanligt.. Som vanligt..
Mina tysta rop på hjälp..
Snälla, släpp taget, tappa intresset.

Låt mig inte såra dig..
Gå innan det är för sent..




Övriga genrer av RebeckaNilsson
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-06-02 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson