Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inför ondskan





går ej att förstå

bara att sörja




Fri vers av rebecca d
Läst 223 gånger
Publicerad 2008-02-19 20:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den skall bekämpas!
2008-02-19

  Michaela Dutius
kort och kristallklart uttryckt
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d