Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

Jag avskyr sekter

Särskilt vissa insekter

De som vill sticka

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pulsatilla
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-26 19:30



Bookmark and Share


  Inkarasilas
hoho, sektigt sak, aj va sent surr, bi ru vet in, oj aj hej!
2008-04-01

    Cajsa
Bra skriven haiku
2008-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar sekter.
I synnerhet den jag själv tillhör.
2008-03-26

  Jessica Ebbesson
Riktigt kul insikt :)
2008-03-26

  prinscess VIP
bra haikat
men det gör ont när de sticks
2008-03-26

  Cris
*asg*

Den var bra!! hihihi..
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla