Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fikapaus


fast jag tagit mig fem minuter
känner jag mig ändå rastlös




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 639 gånger
Publicerad 2005-06-02 13:51



Bookmark and Share


  KaptenKatt
Ha ha ha.. Rast-Lös!
Du din fyndiga filur ;-)
2005-06-02

    Mejja
komisk tanke framförd med mycket meningi! Tack den väcker!
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP