Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för dem som slutat drömma


att drömma




när Gud drömmer
om oss

vaknar smärtan
bakom vilken

drömmen gömde sig

och vi springer
ifrån vår egen

eller


bli
de
vi
skapats
till

innan ondskan
drabbade
härjade


och vi

somnade
dog




Fri vers av rebecca d
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-02-21 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d