Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnmorskan



varför gå igenom
födelsens smärta

det är bra här
lite trångt bara
och mörkt
och ofritt

men livet pressar på
och låter sig inte
hejdas

och den stora barnmorskan
lämnar dig inte
i sticket

och världen
är ofullständig
utan

dig




Fri vers av rebecca d
Läst 827 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-21 08:55



Bookmark and Share


    Regina E
Ett spännande perspektiv i den här. Mycket fint!
2008-02-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vackert!
Speciellt : världen är ofullständig utan dig.
Så är det ju att alla är viktiga!
2008-02-23

    Bodil Sandberg
Vilken härlig dikt ditte...älskar den!!!!!!
2008-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
Varenda liten människa är skapad helt unik, som Jan Sparring sjöng.
Gud har en plan för oss alla.
Som ett pussel.
Det gäller bara att hitta sin plats.
2008-02-23

    © Birgitta Wäppling VIP
Finstämda rader om ett stort ögonblick i livet!
2008-02-22

  Jojo
Berör mig mycket just nu, där jag är i mitt liv. Tack för dina vackra ord. Ska spara dem.
2008-02-22

  Michaela Dutius
Mycket vacker. Blir starkt berörd
2008-02-22

  Per Rydberg
Alla är vi ofullkomliga,
och det är som det ska.
Vi behövs för varandra,
som varandras barnmorskor
kanhända. Utsökt bild
du ger här!
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d