Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en låt igen...


det är din kärlek



Det är din kärlek
som förlossar mig
det är din kärlek
som gör mig hel
det är din kärlek
i vilken jag växer
det är din kärlek
som tar bort det som är fel

Herre, det är din kärlek
som får mig att blomma
i din kärlek blir jag den jag är

Herre, din kärlek fyller mig
och jag vet när du älskar mig
så blir jag till
så blir jag jag

tack för din kärlek, Herre,
tack för din kärlek

Herre, i din kärlek blir allting bra

i din kärlek sjunger jag
i din kärlek skriver jag
i din kärlek rör jag mig
i din kärlek är jag trygg

i din kärlek finns allt
och jag är fri, jag är fri, jag är fri

i din kärlek
som är sann kärlek
i din kärlek




Fri vers av rebecca d
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-22 12:06



Bookmark and Share


  Tomas Alexander
denna poesi beskriver många former av kärlek, den är lite liknande den jag skrev. Jag tycker din text var jätte fin.
2008-03-02

  Michaela Dutius
Underbart vacker-rinner genom ögat som sidentyg genom handen
2008-02-22

    Bodil Sandberg
Så härligt euforiskt skönskriftande vacker poesi ditte!!!!
2008-02-22

  Last Word Spoken
ja, tryggt och trösterikt! Vackert!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d