Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter en underbar dag???!!!


tvivel jävla tvivel

Tvivlet är nära och tvivlet är tungt
lyckliga dagar som jag vill leva en gång till
men du finns som kan skingra allt,
som kan värma upp det som är kallt

en annan nyans av tonen i din röst
en annorlunda färg i dina ögon
minnen av allt det vi gjort tillsammans
de har du gömt undan någon annanstans

mitt hjärta lever av den kärlek som du ger
mina dagar och nätter innehåller dig
som en ensam stjärna göms undan av molnets täcke
hänger jag högt uppe utan något skyddande räcke

jag får ta mig samman och börja att le
ta med mig hunden och gå på andra stigar
jag får lämna tankarna hemma och glömma
tar mig till stranden, där jag ändå börjar att drömma

du klär i allt det jag minns dig i
naken, eller mitt i vintern är du vackrast av alla
men när du är ifrån mig är jag ändå förvissad
att du blir ytterligare en kärlek som jag missar

tvivel detta påfund som vi äger alla till mans
tvivel skapat av kärlek och behov
tvivel är något jag skänker bort utan tvivel
tvivel är ett bevis på min kärlek






Fri vers av Peppe11
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-24 12:18



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Älskar titeln vill jag bara säga först...hur du har verkligen satt ord på poetjagets frustration där..i övrigt är dikten som någon sa här nere..välskriven...och enormt vemodsvacker!!!!!tycker den är oerhört fin..sparar den!!!!!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11