Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardaglighetens inre stridigheter

tillförsiktlig längtan
råder tvivel
i de inre

utanför pågår
allt som vanligt

du är snygg och jag smyger förbi

undra om du ser mig




Fri vers av ia VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-24 19:07



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Fastän vi är nära varann, kan vi vara så långt från varandra att det känns som om vi alla lever i egna parallella universum, där vi aldrig lägger märke till varandra, och passserar varandra utan att våga mötas!
skön text!
2008-03-17

  berxper
Fin!
En storm inombords, lugn fasad - och längtan efter att bli sedd...
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP