Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i allt ont finns alltid något gott, i allt gott finns alltid något ont

motpol




Kärleksbomb utan föreskrift

om man samla all världens kärleksslag
i en burk

tillverkade en bomb

om den sen skulle sprängas över världen

skulle de då bara endast finnas oändlig kärlek
eller skulle svartsjukan ta över

hur man än gör
hur gör man rätt

 




Fri vers av ia VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-24 19:14



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Djupa tankar. tyvärr skulle nog inte en kärleksbomb hjälpa, även om tanken är god! människan har någon slags ondska i sig som är svår att förstå.
det behövs minst två kärleksbomber!
2008-03-16

  coffe
jag tror att de som tror på kärleken och sitt sunda förnuft skulle der bli en underbar jord, men för de som måste bura in och ha kontroll över andra och inte klarar av frihet, blir det en fruktansvärd värld
2008-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Människans kärlek är ofullkomlig, så det skulle nog inte funka i alla fall.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP