Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små små sommarhumlor



Vita täcken i ett trassel runt nyvaket leende
kyss med härlig mersmak av dig
min hand utmed nacke
din i håret


nattvarma armar om varandra




Fri vers av Regn & Grus
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-31 17:20



Bookmark and Share


    Vilhelm Kvist
små, små humlor av sensuell känsla...
2008-10-07

    vide
vilken glädje du förmedlar :-)
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus