Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Onsdagmorgon klockan 06.30 är det gubbgympa


Chockad kropp haiku

Gubbgympans mödor
har försatt min lata kropp
i ett chocktillstånd




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-27 09:42



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hihi snyggt!!!
2008-02-27

    Nattviol
läste choklad kropp...

*S*
det är hårt
med gympa!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

papillon