Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådlös förbindelse

Måtte du någon gång förstå

det är trådlös förbindelse

mellan oss två

det finns inget snöre oss emellan

som kan få dig att hålla fast mig

så hårt

jag är fri som en fågel

så även du

men du vill att jag skall vara

fri som en fågel

 i bur




Fri vers av NågonAnnans
Läst 552 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-27 15:30



Bookmark and Share


  mjuk
Åter igen HÖG igennkänningsfaktor. Toppenskrivet!!
2008-03-04

  Ulf Lagerholm
slutet sådär bländande som ett gott stycke måste vara utrustat med

tack för god läsning hörru
2008-02-27

  Carola Zettergren
Sååå snyggt poetat
och klurigt..!!!!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans