Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄNNSTENS UNGAR

I min lilla lilla värld

av blommor

na na na na na na naaaa na na

 sett filmen

säkert tjugo gånger under min levnad

tycket är patetiskt och amatörmässig

blir förbannad på den dåliga kvaliteén

men ändock, var eviga gång

på slutet

faller jag i gråt

när den lilla flickan reser sig upp

och kan gå

VARFÖR?

Är det månne för att Cornelis Vreeswijk

har sådana vackra själsfyllda bruna ögon?




Fri vers av NågonAnnans
Läst 548 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-27 23:01



Bookmark and Share


  mjuk
Kanske du blir tårfylld för att flickan vågar tro .Hon visar att det är värt att kämpa för en förändring. Hon ger inte upp.....
Kanske är det därför... :) Bra skrivet!!
2008-03-04

  Carola Zettergren
JAAAA vackrare ögon har aldrig funnits
och kommer aldrig att finnas!!!!!
2008-02-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Det finns något genuint mänskligt och gott i den här filmen..... Och tänk vad skönt det är med lyckliga slut. Jag tycker att filmer i den här genren har sitt berättigande eftersom de speglar våra önskningar.
2008-02-28

  LassO
ser inte sånt dravel... \"Farbror Fahlèn farbror Fahlèn\" ..... ;=)
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans