Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av sig självt bär strået...(Mark 4) (Tack, Larz...)


till alla små barnmorskor



endast vår store
barnmorska
vet när tiden är inne

att födas

alla andra
försök

är

till ingen nytta
alls




Fri vers av rebecca d
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 07:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sant, verkligen sant och mycket vackert skildrat
2008-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Vi får vara tacksamma för de barn som överhuvudtaget FÅR födas.
En oerhörd ynnest.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d