Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smekningar



kalla
beröring av vissa
intima delar

hos ett barn
för rättfärdiga smekningar

hur ska barnet veta?


kalla
att trampa ner gräset
för framsteg

förtryck
behövlig

hur ska världen
veta



kalla religion liv
för den som aldrig levat

och liv för död


men livet
sanningen
är
obesegbara


efter korset
och uppståndelsen







Fri vers av rebecca d
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har en del poånger i denna. Vi rättfärdigar mycket, vi människor!
2008-02-29

  Larz Gustafsson VIP
Religion kan aldrig vara liv.
2008-02-28

  Michaela Dutius
en text som glider fram som smultron på ett strå- eller ett sidentyg mellan fingrarna.
Mycket vacker
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d