Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av M D ang dikter...


kokongen



tanken
känslan
får en kokong

av ord
en form

kläcks

fladdrar
i vacker dans

inom
dig

som tar emot




Fri vers av rebecca d
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-29 09:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt bra beskrivet.
2008-03-06

    Bodil Sandberg
helt underbart ditte..helt underbart..får faktiskt gåshud!!!!
2008-03-04

  Michaela Dutius
Ja tanken behöver en kokong innan den kan bli ord- väl skrivet
2008-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Och ger ut.
2008-02-29

    ej medlem längre
Härlig inspiration! Denna blev mycket bra!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d