Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar är tyngre än hav


Saturnus månar vidrör min själ

I universums djupaste mörker finner jag
ljuset som leder mig till en massiv värld

Ty smärta och tårar skänker styrka och liv,
för utan smärta kan jag aldrig lära mig
uppskatta de dagar som skänker mig frid

Ty lycka och värme kommer med tid

Jag bränner mig på solens
strålar och den helar min själ

//c


















Fri vers av coffe
Läst 1168 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2008-02-29 20:58



Bookmark and Share


  GunBritt
Vacker .. du påminner mej om att, trots värk och diverse andra skavanker så mår jag ändå så gott
2016-06-29

    ej medlem längre
Berörande vackert landar dikten i hjärtat..
2014-02-23

  Hon kallar sig poet VIP
så underbar titel
2012-05-01

    ej medlem längre
Orden och liknelserna du använder dig av ger texten sådan styrka. Vackert!
2009-06-25

  stella
Motsättningar som konfigureras...vackert och sant...
2008-11-16

  aol
underbart vackert
2008-08-05

  Sara Lundell
Jättevackert! Och titeln är farligt bra! Den bästa titeln jag någonsing läst! :D
2008-07-08

  Fånga dagen
Vackert och smärtbart sant

Anna-Karin
2008-03-08

  drakbruden VIP
Bravo! Vilken underbar livsmagi!
2008-03-02

    ej medlem längre
Undeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerbaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrt vackert!
2008-03-02

  isabel louise
otroligt vackert!
2008-03-02

    Noomi
sätter upp näsan mot solen och gråter..
mycket vackert..
2008-03-02

  Bodil Sandberg
Vilken otroligt fin titel...och vilken oerhört vacker dikt..citerar två rader som framförallt kryper under huden på mig.. :\"förutan tårar kan jag aldrig lära mig uppskatta de dagar som skänker mig frid\"..applåder för känslan här!!!
2008-03-02

  Lyckohäxan Enediel
Åh du har ju så rätt! Underbart poetat!
2008-02-29

  mare VIP
..utan smärtan finns inget liv..mycket bra .....
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe