Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetning av tidigare text till limerick. Det finns en sorts självbelåten, amerikaniserad vulgärkristendom som gör mig så innerligt trött. Och när jag läser Göran Skyttes kolumner i Svenska Dagbladet blir jag fanimej galen......


Gudsnådliga kryp - Limerick

I Svenskan finns det kryp, typ Skytte
som ägnar sig åt, typ, krypskytte
om just deras sort
kan man fatta sig kort -
de är andligen halta och lytte




Fri vers av papillon
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-01 10:54



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
du får en liten extra applåd
från min man
2008-03-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Pytte var ett litet knytte.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

papillon