Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande i mig


du lämnar
ett glödande spår i mig
som inte vill
dö ut
hur långt bort
du än försvinner
jag är här med dig
för dig
hur långt bort
du än försvinner

glödande i mig




Fri vers av stannar kvar
Läst 3414 gånger
Publicerad 2005-06-05 20:17



Bookmark and Share


  kittyheartpink
Hmm, känner mig lite tråkig som inte stämmer in i lovkören, men det är väl så det ska fungera va? Tycker inte att dikten känns särskilt originell, annars har du ett fint språk.
2005-06-08

    gultparaply
Litet och samtidigt stort och vackert om en vacker tanke och känsla.
Dock så känns det som om jag missar någon större poäng/mening?
2005-06-08

    ej medlem längre
Jag stämmer in i lovkören, väldit bra!
2005-06-07

  Charly
Så vackert! Jag gråter!
2005-06-07

  Markattan
Mycket vackert och berörande om vilka spår andra kan lämna i oss. Känner igen känslan. Mycket bra!
2005-06-07

    livräddaren
super!
2005-06-06

  Lilian (Gullan) gustafsson
Känslan i dikten är så fin. Jag känner med dikten.Gullan
2005-06-06

  kaldorei
jag säger samma som MadinSane...hehe =P OOOOOO
2005-06-05

    Agnieszka
*ler* det låter alldeles förtjusande.
2005-06-05

  madinsane
ååå.. nu blir jag sådär saligt larvig och kan nog inget annat åstadkomma än några urfåniga å:n och kanske även ett litet kvidande oooo :)
ljuvligt så det förslår!
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar