Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AllaHjärtansNatt på ett toagolv


Det var kallt hårt och trångt där inne
Golvet skavde på knäna
Eller var det knäna som skavde på golvet?
Vet inte riktigt
för allt var så otydligt

Du stod utanför och ropade att jag skulle öppna
Försökte med tvång och våld
Försökte med snälla vänliga ord

Plötsligt satt du där på tröskeln 
Jag trevade efter din hand och du höll den lagom hårt
Du sa något
Snällt tror jag
Drog mig nära intill

Och kanske
Kanske älskade du mig lika mycket
som jag älskade dig
just då

Och fastän jag tillhörde någon annan
Kysste du mig
 




Fri vers av Obnoxious
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-04 20:24



Bookmark and Share


    sunnanvind
Starkt...som en liten filmsnutt! Min tredje jag läser av dig o jag vill bara fortsätta!
2008-03-11

  Hans w-art Westlund VIP
finstämd.. som en liten film
2008-03-07

    Ivy-Jean
ÅÅh, vad fin=) Synd att han inte var din.
Bra text.
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious