Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TABUBELAGT

På jobbet gick de omvägar viskade
han har varit på Psyket
Schhh han kommer nu




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 449 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-05 12:17



Bookmark and Share


    Satusilmät
Bra beskrivning av människor som är rädda för det som skrämmande för dem.
2008-03-07

  ¤Anne¤
gör ont att läsa.
2008-03-05

    papillon
Jag kan inte fylla i bedömningsformulär - men detta är i mina ögon tre kanonrader - allt viskande, alla diskreta ögonkast, all plötslig generad tystnad. Urk, vad bra beskrivet. Stora applåden!
2008-03-05

  anits VIP
Tyvärr mår man dåligt psykiskt
sånt tystas ner varför kan man undra
2008-03-05

  * Ammi *
ja vissa saker är tabubelagda, tyvärr
2008-03-05

  korpfjäder
Och han hör det där schh:et eka i hjärtat..... Oerhört starkt skrivet!
2008-03-05

    Bodil Sandberg
Ja locket på...och man undrar varför då...varför det ska vara så...skönt ironiskt framställd
2008-03-05

  Mats Henricson
Hemskt, de e de, en mänska som aldrig får en riktig chans, man ska ALDRIG DÖMA efter det FÖRFLUTNA, mänskor KAN FÖRÄNDRAS
TILL DET BÄTTRE, DE M Å S T E få en ANDRA CHANS !!
2008-03-05

    Melona
vilken sanning

i dessa dina ord!
2008-03-05

  aftermath
jag är övertygad att den stigmatiseringen någon gång ska upphöra...
men inte 2008
kanske 2028?
2008-03-05

    Ivy-Jean
Det är för jäkligt att det ska vara
så här, borde alla inte veta bättre nu?
2008-03-05

    Maria Malm
Tänk att det ska vara tabubelagt..ohälsa som ohälsa..egentligen..
2008-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt att cancer och AIDS inte är tabubelagda, men så snart det handlar om psykiska åkommor så är det locket på.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren