Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyheter

 

 

så brast han ut i skratt,
otymplingen

med ett brev i handen
och blicken i fjärran
rullade han ut sej själv
framför alla andra

det gick inte att ta miste
hur han var enslig
och oåtkomlig

 

inte längre famlande med sina stora händer

 

inte längre ramlande där tankar vänder

 

så brast han ut i skratt
inför omgivningens obekvämlighet

              och ur brevet brann något annat

 

 




Övriga genrer av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-05 20:00



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Ser små smaker av rädslor, spännande.
2008-03-06

  Burn
vilken avslutning!! älskar sista meningen! och \"inte länge famlande där tankar vänder\"- så vacker! o andra versen... ja, det är så härligt!
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson