Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila mot mitt bröst

Vila mot mitt bröst

låt mig få vagga dig till sömn

känn min värme

 

Låt mig få torka dina tårar

ge dig hopp och lycka

finnas där för dig

 

Du är speciell

värdefull, viktig och älskad

min vän




Fri vers av Cajsa
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 15:55



Bookmark and Share


  J A Nicander
Vacker poesi!
2008-03-06

    johanni
Kommer över på en gång*L*
En mjuk fin text som berör mig.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg