Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrymd dikt - utökad haiku

Bökar med en dikt
som är tvär och otrevlig
redan vid födslen

Skall jag ta vara
på varenda jävla diktfan
som rymmer från mig?

Om den skenar runt
på sajten, dräp den genast-
det är rätt åt den




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-07 23:19



Bookmark and Share


  korpfjäder
Den här och flera andra av dina haikuformade poem får gärna rymma till min sida!
2008-03-09

  Sofiapoema
Underbart! *tar fram stridsyxan*
2008-03-08

  Mygg
Ha, ha du är helt enkelt underbar!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

papillon