Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett farväl


det smakar saknad
och det doftar
av längtan
står kvar halvt
dolt ansikte intill väggen
en gripande slutscen




Fri vers av stannar kvar
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-06-07 11:09



Bookmark and Share


  Jessi
Jag hatar farväl... Din dikt beskriver precis hur jobbigt det är
2005-07-14

    Agnieszka
mjukt, vackert och bilden är tydlig.
2005-06-08

  kath
jag tycker så mycket om din mjuka ton ...

de fyra första raderna läser jag som en egen liten dikt...den är så där alldels tyst och talande på en gång...stark och mild....

så avslutningen som får mig att se avstånd...ett sätt att skärma sig mot smärtan allt skapar..som ett filmmanus...

den både talar, doftar och griper...
2005-06-07

  karenina VIP
en fin dikt om farväl.. få rader med mkt innehåll.. går rakt in o gör ont
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar