Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systra mi!

Jag står och tittar in

i ditt liv av sorg

en sorg jag gärna vill dela

för du är mig så nära

 det smärtar

när du inte vågar

ta min utsträckta hand

för jag finns här för dig

nu och för alltid

älskade syster




Fri vers av NågonAnnans
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-11 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevackert skrivet! Fantastisk kärlek det där!
2008-04-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag som ingen syster har.... men min bästa vän har blivit som en riktig syster. Vi ger och tar, det värdefullaste som livet har.....
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans