Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon fyller visst år idag


Bodil någonstans

Du vet hur man ler
pennan din vän
jag har en sån respekt för er..




Fri vers av Peppe11
Läst 497 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-12 19:27



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Jag tror aldrig jag blivit så firad på nån födelsedag
du gör mig så oerhört glad min vän..varmt tack!!!!!kraaam
2008-03-12

  prinscess VIP
mmm hon gör visst det
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11