hittar min sinnesro på kyrkogår´n" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittar min sinnesro på kyrkogår´n


Kyrkogård

 

 

 Den

 Största friden

finner jag

på stadens

kyrkogård

där allting

andas vila

där energierna

lagt sig

och ingen

längre

mår dåligt

där

Allting har funnit sin frid




Fri vers av NågonAnnans
Läst 510 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-12 22:45



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det är verkligen sant. Jag besöker ofta kyrkogårdar, även när jag inget ärende har....de har en särskild atmosfär.
2008-03-13

  Carola Zettergren
Mmmm det är fridfullt
och vackert där!!!!
2008-03-13

  Daniel_78 VIP
kyrkogårdar ÄR fina
2008-03-12

  Patrik Andersson
Trevligt med en morbid stillhetens session........Har också suttit på kyrkogårdar och insupit den lugna atmosfären
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans