Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stycke poesi skapat av mig och Alonso




I Lustens Nöd

 

Där tanken alltid varit

men foten aldrig vandrat

det mest önskade landskapet

öppnar upp sig stönade

slukar daggens glitter

och skapar vågor i solen


över anderna hörs längtan

om de skönaste stunderna

livets toner vibrerar mjukt

färgsätter vägen mot toppen

de allra vackraste nyanser

och en nyvunnen frihet




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 380 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-14 11:38



Bookmark and Share


  Quasimodo
En expedition ut i främmande marker och känslor, svävar lätt och högt här i toner som fångar !!!
2008-06-11

  Elaine.S VIP
Vackert och sinnligt
2008-03-26

  Malott
Applåder!
2008-03-20

  aol
magiskt vackert stycke gillas verkligen
2008-03-19

  yllot
Magiskt är detta lilla stycke text, målar bilder och framkallar känslor på vackert vis.. Bra teamwork =) Applåder från mig..
2008-03-14

    Ken Cassel
Alonso!
Ska inte han köra Formel-1 i helgen?
och dikten ifråga är bra skriven
*Ler lite retsamt*

Kram : ))
2008-03-14

  J A Nicander
En ickevandring med stor skönhet, ett tydligt lugn och en förmedlad harmoni. Mycket snyggt!
2008-03-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att i tanken vandra OK!
Men ut i friheten ta klivet:
****DET ÄR JU LIVET****
2008-03-14

  Blomster
Vilken fin dikt ni har komponerat! Gillar i synnerhet dessa rader: \"Där tanken alltid varit men foten aldrig vandrat\" och \"över anderna hörs längtan\". Dem ska jag spara i mitt inre!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du