Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bror och jag skapar poesi igen :)


I den förtrollade natten finns du!

 

 

Du kallar mig döden, hatar mig som pesten.
men det enda jag vill är att vara dig nära

Så jag smyger in under ditt skinn
och lägger ägg och bygger mitt bo

i hopp om att du ej märker mig
kommer jag till dig om natten

ser dig när du sover på din kudde
drömmer dina erotiska drömmar

vet att det inte är om mig
som får mig att må Dåligt igen

stilla springer jag fram mot sängen
tar tag i din yrvakna sovande själ

ingen annan ska få dela den med dig
jag rycker och sliter för du är ju min

mina andetag suger fast dig i mig
och luften runt oss är darrar av väntan

jag är dig nära nu, närmare än du tror
jag släpper dig aldrig mer

det är inte mina problem vad du vill
för jag har bestämt mig för dig

så i natt tar jag jag med dig hem
så du inte försvinner från mig

när alla tror att en stjärna faller
så är det min kärlek som rusar

det är synd att ingen kan få reda på
min stora kärlek för dig

månen gömmer sig bakom molnen
och där ser jag min egen sanning

jag är inget... du är mitt allt
kom gör mig hel igen...

jag väntar bakom stjärnorna
och lyser upp din väg...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-15 04:50



Bookmark and Share


  häxanmara
Vem tänker du på vännen?

Kram.....
2008-03-15

  Blomster
Ja ni är då för goa! *L*

Men ni satte lite griller i huvudet på mig när ni skrev \"yrvakna sovande själ\"...det var en paradox som heter duga!
2008-03-15

  Spider
ja vi måste va bÄsT! lol
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du