Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öga


En sista smekning
av vinden

döden står kritvit
du ser bort

fiskmåsar är också
ett tecken

du ristar i klippan
ett öga




Fri vers av stannar kvar
Läst 354 gånger
Publicerad 2005-06-08 21:53



Bookmark and Share


  Myself
mystiken tätnar i denna lilla fina dikt,vill liksom höra mer.
2005-06-08

    Agnieszka
lite mystisk. den fascinerar mig. och jag tycker om den.
det är något med den som jag inte riktigt kan sätta fingret på.
2005-06-08

  madinsane
klurig.. jag gillar dem kluriga..
nu knåpar hjärnan på högvarv. snyggt!!!
det var den nattsömnen.. har insomningssvårigheter redan som det är ju ;)
2005-06-08

  stella
Sagostämning i den här, en känsla av beslutsamhet vilar över tavlan. Mycket bra!
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar