Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglasjälar

Änglasjälar

ni sprider ljus i mörker

skänker hopp när modet sviker

 

Ni ser den tår som rinner

torkar den

 

Skänker läpparna och hjärtat glädje

 

Änglasjälar

när livet blir för mycket

skänker ni lugnets andetag

 

Ni ser den smärta  som brinner

släcker den

 

Skänker själen och ögonen liv

 

Änglasjälar

ni stannar hos oss för alltid

finns när livet blir för ohållbart att leva

 

Ni ser när glädjen åter vinner

stannar den

 

Fyller på ny luft i lungorna

 

Änglasjälar

ni är ljuset som leder oss framåt...




Fri vers av Cajsa
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-15 13:57



Bookmark and Share


  Maria T
Tack Cajsa för din vackra dikt.
Den skänker tröst och glädje.
2008-03-16

    Maria Malm
Jättefin dikt!
2008-03-16

  albertina
En vacker text om änglasjälar=)
Den är mjuk och stillsam.
Tycker väldigt mycket om den.
Ger mig lugn och finner den väldigt speciell.
Tack för dessa rader
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg