Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg



förtvivlan droppar

hjärtats kärlek rycks ur bo

tomt eko kyler




Fri vers av glittertindra
Läst 333 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-16 17:11



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så BRA du beskriver detta med så få ord. Applåd
2008-03-18

  Lilla My* VIP
Sorglig dikt som sprider kalla vindar.
Fint skrivet!
2008-03-17

  Vind
Kärleksbrist isar, så sant. Hoppas kylan bara är litterär.
2008-03-16

  Carola Zettergren
AJAJ smärtsamt bra
poetat!
2008-03-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Svart, som bara den
vad har hänt, min vän?
2008-03-16

  prinscess VIP
vad smärtfyllt
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra