Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men

om jag spricker nu
och hela världen går sönder
och alla mina minnen, bilder och känslor dör

kom ihåg att jag var din

att min hand var kupad runt mitt hjärta
varje gång utan dig

och om allt var ett luftslott
och allt blir vardag, tappar färg och blir vad som helst

kom ihåg att jag fylldes av alla färger
bara du sa mitt namn

och om allt går sönder

kom ihåg
att jag drömde om dig
när du inte var där
och såg våra händer skrynkla ihop i varandra
tills kropparna gav upp

och om jag vaknar imorgon
och du inte finns

ska jag leta efter dig tills jag dör




Fri vers av lissa
Läst 1490 gånger
Publicerad 2005-06-10 00:08



Bookmark and Share


  Ilutzio
Fantastiskt!
2005-06-13

  SnowSkin
Vacker och eftertänksam..
2005-06-11

  Manal
vte inte vad jag ska säga. finner inga ord. så bra
2005-06-11

  johii
det här var en jättevacker och härlig kärleksförklaring!
2005-06-10

    León
gud så vackert. har aldrig läst någonting bättre!
2005-06-10

    livräddaren
underbart fin!:)
2005-06-10

  oprivat
otroligt fint verkligen;) gillar särskilt de 3:dje sista avsnittet=)
2005-06-10

  Frida E
wow så otroligt vacker, intensiv och känslofylld!
2005-06-10

  stannar kvar
Så vacker och berörande. Får gåshud av de fina orden (och tankarna på min älskade). Mycket bra. Bra flyt och språk. Underbart innehåll. Älskar den.
2005-06-10

    ej medlem längre
Jättevackert, gillar flytet i texten, gunget, orden.
2005-06-10

  Tove Meyer VIP
härligt flyt, vacker kärleksförklaring.
2005-06-10

  Ola Rydberg
Stark välskriven
och med ett knockout slut
snyggt !
2005-06-10

  Peter Stjerngrim VIP
Ryser när jag läser dessa ord ...
Blir lika glad varje gång jag möter någon ny förmåga som bara berör så där speciellt som bara några få gör!

Ska läsa fler av dina texter!
2005-06-10

    Göte Holmlund
imponerande snyggt o känsligt som fan..
2005-06-10

  Staffan
"kom ihåg
att jag drömde om dig
när du inte var där"

Jag hoppas att någon människa, någon gång, skriver detsamma om mig.
2005-06-10
  > Nästa text
< Föregående

lissa
lissa

Mina favoriter
hej då
far är död