Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenlek - haiku

Silvriga dunkla
dansande djupt därnere -
löjlekens lågor




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-21 10:37



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Ordlek med ljudskönhet! Diktens rad två och tre förmedlar dessutom mjuka rörelser, i alla fall till mig!
2008-03-21

  Carola Zettergren
Å jag ser dem..ENASTÅENDE!!!
2008-03-21

  thyra
Ger mig mycket fina bilder. Fint!
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

papillon